КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Володарська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 10:41

    Головна » 2011 » Грудень » 22 » Засідання ради
    20:14
    Засідання ради
          16 грудня 2011 року відбулося чергове засідання ради 
    Володарської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, на якому було заслухано звіт про роботу районної профспілкової організації за 2011 рік.
       Зі звітною доповіддю виступила голова ради Т.В.Кибальнік. В обговоренні взяли участь Палківська Л.О., голова профспілкового комітету Рогізнянського НВО "ЗОШ І-ІІ ступенів - ДНЗ", Рабенко І.Д., голова профспілкового комітету Володарського ліцею, Косенюк Т.М., голова профспілкового комітету Володарської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Дідич В.О., голова профспілкового комітету Завадівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ", Карначова Н.Г., голова профспілкового комітету Мармуліївського НВО "ЗОШ І-ІІ ступенів - ДНЗ". Підвівши підсумки роботи за 2011 рік та визначивши пріорітетні напрямки на 2012 рік, районна рада прийняла постанову:

    ПОСТАНОВА

    ради Володарської районної організації Профспілки

    працівників освіти і науки України

    від 12.01.2011 року

                                                                                                      Протокол №5

    Про роботу ради та президії

    Володарської районної організації

    Профспілки працівників освіти і

     науки України за 2011 рік

     

         Підводячи підсумки роботи за 2011 рік  та визначаючи пріоритетні напрямки роботи районної профспілкової організації на 2012 рік районна рада Профспілки

      ПОСТАНОВЛЯЄ:

    1.     Роботу районної ради Профспілки за звітний період вважати задовільною.

    2.     Районній раді  профспілки та її президії:

         2.1.Активізувати координацію діяльності первинних профспілкових організацій для відстоювання трудових, соціально-економічних прав працівників кожного колективу.

         2.2. Забезпечити повноту використання передбачених чинним законодавством прав профспілок щодо здійснення контролю за дотриманням чинного законодавства.

          2.3.Посилити виконавську дисципліну всіх ланок Профспілки для забезпечення реалізації рішень виборних органів Профспілки. Удосконалювати взаємодію організаційних ланок всіх рівнів на засадах персональної відповідальності керівників виборних органів Профспілки за прийняті рішення.

          2.4. Удосконалювати форми і методи взаємодії з владними структурами в процесі прийняття управлінських рішень, домагаючись при цьому забезпечення законодавчо визначених прав освітян.

           2.5.Здійснювати заходи для підвищення якості колективних договорів, конкретизації положень, удосконалення контролю за їх виконанням для максимального забезпечення інтересів працівників.

           2.6. Забезпечити постійний контроль за дотриманням вимог Закону України  «Про охорону праці» в частині безпеки праці і навчання, своєчасного усунення недоліків, які можуть призвести до нещасних випадків.

            2.7. Забезпечити  конструктивну співпрацю з органами виконавчої влади і місцевого самоврядування, керівниками закладів освіти щодо питань соціально-економічного, професійного захисту освітян.

            2.8. Вивчати та поширювати досвід кращих первинних  профспілкових організацій з питання організаційного зміцнення Профспілки, соціально-економічного захисту, культурно-масової, спортивної роботи.

            2.9. Систематично проводити навчання профспілкового активу з усіх напрямків профспілкової діяльності.

             2.10.Сприяти висвітленню діяльності районної ради Профспілки, первинних організацій в засобах масової інформації.

     

     

    3.Первинним профспілковим організаціям, профспілковим комітетам:

              3.1. Спрямовувати зусилля на підвищення ролі і статусу первинної ланки, зміцнення довіри рядового члена організації до Профспілки. Домагатися свідомого членства кожного спілчанина у її лавах через участь у роботі первинних організацій.

              3.2. Проводити роз’яснювальну роботу щодо обсягу законодавчо визначених трудових, соціально-економічних прав, методів досудового захисту та захисту в суді у випадках їх порушення.

              3.3. Забезпечити дотримання статутної норми щодо періодичної звітності членів виборних органів перед організаціями, які їх обрали.

              3.4. Залучати молодих членів Профспілки, випускників ВНЗ до профспілкового життя, виборних органів Профспілки, вносити пропозиції про введення їх до резерву профспілкових органів.

    4. Головам виборних органів первинних профспілкових організацій довести інформацію про роботу ради та президії районної профспілкової організації за звітний період до відома членів Профспілки.    

     

     

    Переглядів: 811 | Додав: adminvol | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz