КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Володарська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 02:43

    Головна » 2016 » Листопад » 3 » Володимир Гройсман відзначив важливу роль профспілок у формуванні рішень щодо підвищення зарплати
    12:49
    Володимир Гройсман відзначив важливу роль профспілок у формуванні рішень щодо підвищення зарплати
    Володимир Гройсман відзначив важливу роль профспілок у формуванні рішень щодо підвищення зарплати
    Володимир Гройсман відзначив важливу роль профспілок у формуванні рішень щодо підвищення зарплатиПрем’єр-міністр України Володимир Гройсман подякував Голові Федерації профспілок України Григорію Осовому за конструктивну позицію профспілок, що дало можливість віднайти необхідні рішення для підвищення з 1 січня 2017 року мінімальної зарплати.
    Про це він заявив на засіданні Уряду 26 жовтня.

    Зі стенограми виступу В.Гройсмана:

    - І я хочу подякувати Вам, Григорій Васильович, за Вашу конструктивну позицію, яка дала нам можливість знайти необхідні рішення і виконати Генеральну Угоду, яку ми з вами підписали в серпні напередодні Дня незалежності – також хочу подякувати і роботодавцям, тому що це тристороння Угода, - сказав В.Гройсман.
    - І сьогодні ми можемо сказати, що це абсолютно відповідає нашим можливостям. І ми можемо це забезпечити з 1 січня 2017 року. Ми не просто виконуємо зобов’язання, ми їх перевиконуємо. І вважаємо це наш обов’язок - виконувати соціальний контракт. І хочу підкреслити, що Федерація і профспілки відіграли тут надзвичайно важливу роль.

    (Відеозапис фрагменту виступу В.Гройсмана додається).

    Прем’єр-міністр також нагадав, що Уряд напередодні затвердив споживчий кошик, який у 2017 році дорівнюватиме 3200 грн. Також запропоновано встановити тарифний розряд єдиної тарифної сітки у розмірі 1600 грн.

    Таким чином, вперше за 25 років незалежності мінімальна заробітна плата громадян дорівнює реальному, фактичному і юридичному прожитковому мінімуму.

    Прем’єр-міністр доручив Міністерству фінансів та Міністерству соціальної політики напрацювати необхідні рішення і врахувати збільшення вдвічі мінімальної заробітної плати до прожиткового мінімуму у Державному бюджеті 2017 року.

    "Це перші кроки наведення порядку в країні. і це перші кроки, які робить влада, щодо пересічного громадянина нашої країни. Маємо все зробити для того, щоб кожен український громадянин став забезпеченим. І це, - тільки початок", - підкреслив Володимир Гройсман.
     
    Прес-центр ФПУ
     
    Переглядів: 392 | Додав: adminvol | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz