КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Володарська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 16:00

    Головна » 2012 » Грудень » 10 » ПОСТАНОВА ЗВІТНИХ ЗБОРІВ РАДИ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ
    15:04
    ПОСТАНОВА ЗВІТНИХ ЗБОРІВ РАДИ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ

    ПОСТАНОВА

    ради Володарської районної організації Профспілки

    працівників освіти і науки України

    від 06.12.2012 року

                                                                                                      Протокол №7

    Про роботу ради та президії

    Володарської районної організації

    Профспілки працівників освіти і

     науки України за 2012 рік

     

         Підводячи підсумки роботи за 2012 рік  та визначаючи пріоритетні напрямки роботи районної профспілкової організації на 2013 рік районна рада Профспілки

      ПОСТАНОВЛЯЄ:

    1.     Роботу районної ради Профспілки за звітний період вважати задовільною.

    2.     Районній раді  профспілки та її президії:

       2.1. Удосконалювати роботу з організаційного зміцнення районної організації Профспілки та посилення мотивації профспілкового членства.

     

       2.2. Проаналізувати стан охоплення профспілковим членством працівників навчальних закладів і установ району. Здійснити перевірку профспілкового членства через сплату профспілкових внесків та наявність заяв на їх відрахування із заробітної плати.

     

         2.3.Активізувати координацію діяльності первинних профспілкових організацій для відстоювання трудових, соціально-економічних прав працівників кожного колективу.

         2.4. Забезпечити повноту використання передбачених чинним законодавством прав профспілок щодо здійснення контролю за дотриманням чинного законодавства.

          2.5.Посилити виконавську дисципліну всіх ланок Профспілки для забезпечення реалізації рішень виборних органів Профспілки. Удосконалювати взаємодію організаційних ланок всіх рівнів на засадах персональної відповідальності керівників виборних органів Профспілки за прийняті рішення.

          2.6.  Активізувати роботу з органами виконавчої влади, комісіями з питань освіти і науки  місцевих рад з відстоювання трудових, соціально-економічних прав та  інтересів працівників освіти. Забезпечити постійні зустрічі членів виборних профспілкових органів місцевої влади з метою вирішення проблем.

           2.7. Здійснювати контроль за укладенням колективних договорів первинними профспілковими організаціями з метою забезпечення відповідності положень колективних договорів нормам законодавства, галузевої, обласної та районної рад.

           2.8. Забезпечити постійний контроль за дотриманням вимог Закону України  «Про охорону праці» в частині безпеки праці і навчання, своєчасного усунення недоліків, які можуть призвести до нещасних випадків.

           2.9. Вивчати та поширювати досвід кращих первинних  профспілкових організацій з питання організаційного зміцнення Профспілки, соціально-економічного захисту, культурно-масової, спортивної роботи.

            2.9. Систематично проводити навчання профспілкового активу з усіх напрямків профспілкової діяльності.

             2.10.Активізувати інформаційну роботу. Сприяти висвітленню діяльності районної ради Профспілки, первинних організацій в засобах масової інформації, ширше використовувати електронні засоби зв’язку.

     

     

    3.Первинним профспілковим організаціям, профспілковим комітетам:

              3.1. Спрямовувати зусилля на підвищення ролі і статусу первинної ланки, зміцнення довіри рядового члена організації до Профспілки. Домагатися свідомого членства кожного спілчанина у її лавах через участь у роботі первинних організацій.

               3.2. Підвищувати рівень проведення профспілкових зборів та засідань профспілкових комітетів. Використовувати їх у відстоюванні та захисті законних прав та інтересів членів Профспілки відповідно до повноважень, наданих законодавством.

              3.3. Проводити роз’яснювальну роботу щодо обсягу законодавчо визначених трудових, соціально-економічних прав, методів досудового захисту та захисту в суді у випадках їх порушення.

               3.4. Дотримуватися виконання планів роботи. Посилити контроль за виконанням власних рішень та рішень вищих за підпорядкуванням профспілкових органів.

              3.5. Забезпечити дотримання статутної норми щодо періодичної звітності членів виборних органів перед організаціями, які їх обрали.

              3.6. Залучати молодих членів Профспілки, випускників ВНЗ до профспілкового життя, виборних органів Профспілки, вносити пропозиції про введення їх до резерву профспілкових органів.

                3.7. На шкільних сайтах закладів освіти створити ВЕБ-сторінки, на яких висвітлювати новини профспілкового життя.

    4. Головам виборних органів первинних профспілкових організацій довести інформацію про роботу ради та президії районної профспілкової організації за звітний період до відома членів Профспілки.    

     

     

     

     

     

     

    Переглядів: 1298 | Додав: adminvol | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz